prostě blbosti a blbůstky a ještě možná něco. :)

S Bohem jde i nemožné

25. 7. 2013 9:16
Rubrika: Nezařazené

Vše začalo, když jsem měla nastoupit do první třídy, ale dostala jsem odklad, což mi nevadilo. Když mi teda bylo 7 a šla jsem k zápisu do školy v Poříčí, tak mě nevzali, protože jsem neuměla moc mluvit a tak mi navrhovali, teda spíše rodičům, aby mě dali do zvláštní školy. V tu dobu jsem chodila na logopedii a tam říkali, že máme zkusit buď Hořičky nebo Základní školu v Hronově. Tak jsme zkusili školu v Hronově a tam mě vzali, teda přimluvila se za mě tehdejší zástupkyně, ale byla jsem na základní škole ;-). Záklaní školu jsem zvládla bez problémů. Ale co mě dostalo, bylo, že jeden kluk, který ani neuměl chodit po schodech tak toho vzali do Poříče bez problémů, ale po nějakém čase musel odejít do zvláštní školy.

Dále jsem šla na OA v Náchodě a jak by řekl náš matikář jsme na výběrové škole a ještě k tomu výběrová třída :-D. Maturitu jsem zvládla taky v pohodě, ale bez Boha bych jí neudělala, protože ten za mě tahal otázky ;-).

No a dál? Dál jsem zkusila podat přihlášku na UHK - Finanční management. Říkala jsem si, že pokud to neudělám, tak prostě pojedu dělat Au-pair do Německa, abych si zlepšila německý jazyk. Ten den, když jsem jela, jsem si říkala, ať to dopadne jak si přeješ Ty Bože, pokud chceš, abych byla tady, tak ať se tam dostanu, pokud si přeješ, abych jela do Německa, ať se tedy nedostanu. No, když jsem ty příjmačky dopsala, říkala jsem si, že ne, že nemám šanci se tam dostat. A jaké bylo překvapení, že jsem se tam dostala ;-).

A proč to píšu? Asi proto, protože s Bohem jde i nemožné ;-)… 

Zobrazeno 709×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz