prostě blbosti a blbůstky a ještě možná něco. :)

CSM - Žďár nad Sázavou

22. 8. 2012 17:49
Rubrika: Nezařazené | Štítky: zdar2012

Když jsem se dozvěděla, že se bude konat CSM, hned jsem si říkala, že tam musím jet. Nějak jsem pořád oddalovala přihlášení. Jednoho dne se mě kamarád zeptal, jestli bych nechtěla jet do přípravného týmu - Ubytování - a to jsem hned odmítla, protože jsem si to chtěla užít plnými doušky a ne se o něco starat a nestíhat program. Ale když jsem o tom uvažovala déle, tak jsem vyplnila přihlášku do přípravného týmu - Ubytování - a oni mě vzali.

Když jsem měla odjíždět na přípravný týden do Žďáru, tak jsem se tam těšila. Když jsme přijely na vlakové nádraží do Žďáru přidalo se k nám více mladých lidí a šli jsme společně k centrální recepci. Což bylo super.

Potom jsem naplno prožila nádherný přípravný týden. Ať už jsme se seznamovaly v pracovní skupince či pomáhali ostatním skupinkám. V tom týdnu jsem se naučila komunikovat s cizími lidmi. Když si vzpomenu, jak jsme šli uklízet školu na náměstí a já si vzala takové hezké schody, kde bylo šíleně prachu a já je udělala a šla ven s úsměvem. A jeden kněz se ještě divil, že se usmívám. Také jsme se šli podívat na věž kostela, byl nádherný výhled na Zelenou horu. 

 

V neděli, kdy jsme měli malou pouť na onu Zelenou horu, a tak se mi splnil sen. Moc jsem se tam chtěla někdy podívat a jsem ráda, že zrovna při této příležitosti.

Bylo to moc hezké ten přípravný týden a to samotné setkání, bála jsem se, že si to neužiju na 100%, ale musím uznat, že jsem si to užila na 200%. 

Zobrazeno 1019×

Komentáře

Maruška Tauchmanová (Syky)

jsem ráda, že sis to užila ;-)

BarušBarunkaKloudová

já jsem tam jela na ten program a vůbec se mi tam nechtělo , měla sem obavy , že tam potkám jistého kluka se , jsme měla nevyřízenou jistou věc, prostě se mi tam nechtělo , ale pak se to změnilo , na hlaváku jsem potkala plno známých a kámoše , se kterým jsme tam jeli , a na místě mě šli přivítat kámošky , bylo to pak lepší , i když pořád jsem nechtěla potkat toho kluka , jsem si řekla ,že ho budu ignorovat , pak to bylo super , na obědě jsem poznala super lidi , ale pak jsem si uvědomila že to moje chování k němu ne ni moc dobrý , tak jsem se sním chtěla setkat za každou cenu , když jsem se sním setkala i s kámoškama , protože ho znají taky , tak to nebilo nic moc a já jsem cítila , že není něco v pořádku, chtěla jsem tentokrát se sním promluvit jen já a on , cítila jsem že ,jestli ze

BarušBarunkaKloudová

ŽĎÁRU mám odjet s vědomím , že to nijak nedopadlo , že to bude blbí , abych to zkrátila , poslední večer což byla sobota jsme se sešli a povídali si , já se mu řekla že se mi zdá že se mi vyhýbá ale on zapíral , no rozhovor byl fakt divný a když jsme šla za holkama tak sem se rozbrečela ale pak se to ve mě uklidnilo .. a musím říct , že kdybych si sním nepromluvila , že bych se cítila svázaná ,,,, a 6ďár bych si neužila .. bylo to tam moc suproví a užila jsem si to na maximům , a na příští setkání se moc amoc těším !

JúliaHudecová

Mně nabídla jednoho dne moje náhradní mamka, jestli bych nechtěla jít do přípravného týmu zdravotníků na CSM a já jsem s tím souhlasila a od vyplnění přihlášky jsem se tam nesmírně těšila! Jen jsem se bála toho, že budu zklamaná, protože vždycky, když jsem se na něco těšila, byla jsem zklamaná a naopak - když se mi někam nechtělo, užila jsem si to plnými doušky... Ale tentokrát to bylo úplně jinak, poslední dny před CSM jsem se tak těšila, že jsem nemohla dospat :D a zážitky jsou naprosto bezkonkurenční. Myslím, že je to jedna ze dvou nebo tří věcí, kterých v životě nebudu nikdy litovat(!!!). A taky jsem zaslechla něco o tom, že by mělo být na konci září nějaké "poCMSovské" setkání přípravných týmů, tak doufám, že to je pravda :)

BarušBarunkaKloudová

jj má to bejt okolo 22 .9 myslím .. mě to kámošky říkaly , které tam poblíž žijí

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz